Redactie 112 0 reactie(s) zo 21 april 2019, 15:29

Auto belandt in de struiken bij verlaten A28

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Op de A28 ter hoogte van de afrit 9 is een kleine personenauto bij het verlaten van de snelweg helemaal van de weg geraakt. De auto is door de berm naar beneden gegaan en vast komen te zitten in de bosschage.

De brandweer heeft de auto weer terug op de weg gekregen en de inzittenden zijn gecontroleerd in de toegesnelde ambulance. De toe rit is enige tijd voor alle verkeer afgesloten geweest.