Redactie 112 0 reactie(s) do 18 april 2019, 20:38

Grote brand legt 4 hectare natuur in de as

Laatste update: 1 jaar geleden

SOEST – In de Soesterduinen is donderdagmiddag zeker vier hectaren natuur in vlammen opgegaan. Het vuur ontstond rond 15:00 uur en werd ontdekt door een verkenningsvliegtuigje van de brandweer.

De brandweer rukte groots uit en zette zo’n 20 voertuigen in. Tegen de avond was het vuur onder controle. De brandweer is nog enige tijd bezig met nablussen. Hoe het vuur kon ontstaan is nog niet duidelijk.