Logo 112Nijkerk

Redactie 112 0 reactie(s) do 14 februari 2019, 16:29

Politie in Nijkerk gebruikt fiets en scooter van omstanders voor achtervolging inbrekers

Laatst bijgewerkt: zondag 15:42 uur

NIJKERK – Woensdagavond rond 19.15 uur kreeg de politie een melding dat er in een woning aan de van Furstenburchstraat in Nijkerk werd ingebroken. De politie ging direct ter plaatse en na een korte achtervolging zijn er twee mannen van 18 en 22 uit Amersfoort aangehouden.

De bewoner van het huis hoorde dat er werd ingebroken in de woning en heeft snel 112 gebeld. Toen de politie ter plaatse kwam is er direct een achtervolging ingezet. Hierbij is dankbaar gebruik gemaakt van een fiets en een scooter van omstanders.

De eerste verdachte kon redelijk snel worden aangehouden. De tweede verdachte werd later door de politiehond in de sloot aangetroffen en kon ook worden aangehouden. Het onderzoek is momenteel in volle gang.

In alle tumult zijn de agenten vergeten de gegevens te noteren van de behulpzame scooter eigenaar. Graag komt de politie nog met deze persoon in contact via 0900-8844 onder vermelding van registratie 2019067154.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.