Redactie 112 0 reactie(s) za 05 januari 2019, 13:24

Eenzijdig ongeval op de A28 bij Putten

Laatste update: 1 jaar geleden

PUTTEN – Op de A28 tussen Nijkerk en Putten is zaterdagochtend omstreeks 09.50 uur een ongeval gebeurd. Een personenauto is van de weg geraakt en via de vangrail weer terug gekomen op de A28.

Behalve politie en ambulance is ook de brandweer opgeroepen in verband met een mogelijke beknelling. Dit laatste was niet het geval zodat de brandweer niet ter plaatse hoefde te komen.

Er is wel een persoon overgebracht naar het ziekenhuis met onbekende verwondingen. Op de A28 heet een lange file gestaan in de richting van Amersfoort. Nadat een berger het voertuig had opgehaald kon de weg weer vrijgegeven worden.