Redactie algemeen 0 reactie(s) di 30 oktober 2018, 0:04

Zware hoosbuien en windstoten in aantocht

Laatste update: 1 jaar geleden

NEDERLAND – Dinsdag kan er plaatselijk tot wel 30 mm regen vallen. Aan zee worden windstoten van 75 tot 100 km/uur verwacht.

De meeste regen wordt in het zuidwesten van het land verwacht (lokaal meer dan 30 mm). Alleen in de (noord)oostelijk helft wordt het overdag tijdelijk droger. In de ochtend neemt in het zuiden de wind in kracht af, terwijl het in het noorden stevig doorwaait. Daardoor voelt het in dit deel van het land waterkoud aan. Het wordt 6 tot 8 graden.