Redactie 112 0 reactie(s) ma 08 oktober 2018, 14:42

Scooterrijder overlijdt na botsing met auto in Hoevelaken

Laatste update: 1 jaar geleden

HOEVELAKEN – Een 75-jarige vrouw uit Nijkerk is maandag 8 oktober overleden na een aanrijding met een auto.

De vrouw reed rond 12.20 uur op haar snorscooter over de Penningweg komend vanuit Nijkerk richting Hoevelaken. Bij de kruising met de Veenwal heeft zij vermoedelijk de van rechts komende auto over het hoofd gezien. De automobilist, een 37-jarige man uit Barneveld, kon een aanrijding niet meer voorkomen.

De opgeroepen hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, hebben nog geprobeerd de vrouw te reanimeren. Dit is helaas niet gelukt. De vrouw is ter plaatse overleden.

De afdeling Verkeersongevallen van de politie doet onderzoek naar het ongeval.