Redactie 112 0 reactie(s) di 18 september 2018, 13:21

Uitslaande brand in flat aan de Vuurdoornlaan in Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Dinsdagochtend even voor 10.00 uur is er een uitslaande brand geweest aan de Vuurdoornlaan. Een woning van een flat stond in lichterlaaien.

De bewoners van het pand konden zich op tijd in veligheid stellen. De brandweer is met groot matrieel uitgerukt om de brand te lijf te gaan.

Minstens drie panden zijn door de brand onbewoonbaar verklaard. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. Uit voorzorg werd wel een ambulance naar het incident gestuurd. Over een oorzaak is nog niets bekend.

Eén persoon vond het nodig om de politie te beledigen tijdens hun werk. De persoon is aangehouden, verhoord en mag zich op een later moment bij de rechter verantwoorden.