Redactie 112 0 reactie(s) ma 23 juli 2018, 23:11

Vrachtwagen met tomaten verliest lading op de A28 bij Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Op de A28 tussen het knooppunt Hoevelaken en Nijkerk heeft maandag 23 juli een vrachtwagen vol met tomaten zijn lading verloren. Het gebeurde op de A28 in de richting van Zwolle

De vrachtwagen verloor zijn lading nadat de wagen met de zijkant een portaal over de weg heeft geraakt. De zijkant van de vrachtwagen scheurde open waardoor de lading met doosjes met tomaten op de snelweg is beland.