Redactie 112 0 reactie(s) do 21 juni 2018, 16:38

Brand in CV ketel tijdens werkzaamheden in woning aan de Havikenhof in Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – De brandweer van Nijkerk is donderdag 21 juni uitgerukt voor een zolderbrand in een woning aan het Havikenhof in Nijkerk. Bij aankomst van de brandweer stond de bovenverdieping van woning al vol rook.

Vanwege een storing aan de CV ketel in de woning was er vanmiddag een monteur aan het werk. De monteur was even bij de werkzaamheden weggelopen toen hij terugkwam zag hij dat er brand was ontstaan in de installatie. De man word door het ambulancepersoneel nagekeken van een rookinhalatie.