Logo 112Nijkerk

Redactie 112 0 reactie(s) do 14 juni 2018, 16:35

Auto belandt naast de A28 bij Nijkerk

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:37 uur

NIJKERK – Een automobilist is donderdag 14 juni op de A28 bij de afslag naar Nijkerk met zijn auto van de weg geraakt en op de kop naast de snelweg terecht gekomen. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

De brandweer is wel ter plaatse gekomen maar kon onverrichte zaken weer retour. De auto zal door een berger worden afgesleept.

112 Nijkerk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Nijkerk lees je in onze categorie 112 Nieuws Nijkerk. Alle 112 alarmeringen uit Nijkerk kan je live volgen via 112 meldingen Nijkerk.