Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 april 2018, 3:28

Auto aan de Vuurdoornlaan gaat in vlammen op

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – In de nacht van dinsdag op woensdag 4 april is aan de Vuurdoornlaan in Nijkerk een auto in vlammen opgegaan.

De kleine personenauto stond half op de stoep geparkeerd naast een van de flats. Buurtbewoners hebben het vuur ontdekt en de brandweer gealarmeerd. De auto is totaal uitgebrand. De politie is gestart met een onderzoek in de buurt van de Vuurdoornlaan en de Beukenlaan.