Redactie 112 0 reactie(s) di 13 maart 2018, 13:44

Vrachtwagenchauffeur komt om het leven na botsing tegen viaduct op A28 bij Leusden

Laatste update: 1 jaar geleden

AMERSFOORT – Op de autosnelweg A28, ter hoogte van de afslag Leusden-Zuid, reed op dinsdag 13 maart door nog onbekende oorzaak een vrachtwagen op een pijler van een viaduct. De vrachtenwagenchauffeur is overleden.

Rond 10.00 uur werd in verband met dit ongeval de A28 volledig afgesloten rond Leusden. Het verkeer wordt omgeleid door Rijkswaterstaat. De verwachting is dat de afsluiting tot 18.00 uur duurt. Medewerkers van het Tactisch Verkeersteam doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Update 17.30 uur
Het slachtoffer betreft een 50-jarige man uit Kleef (Duitsland). Het onderzoek naar hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren wordt voortgezet.