Redactie 112 0 reactie(s) za 03 maart 2018, 5:38

Grote brand in loods van afvalverwerkingsbedrijf Remondis

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – In de nacht van vrijdag op zaterdag 3 maart is de brandweer even na middernacht opgeroepen voor een brand in een loods aan de Blekkerserf in Nijkerk.

Al vrij snel werd er opgeschaald naar middelbrand en gevolgd door grote brand. De vlammen sloegen hoog uit het pand. Het betreft een loods van afvalverwerking Remondis die naast de gemeentewerf ligt. Er zijn geen andere panden in gevaar. De brand gaat met veel rookontwikkeling gepaard. De rook trekt naar het buitengebied.