Redactie 112 0 reactie(s) di 27 februari 2018, 21:02

Auto met vijf inzittenden schiet door gladheid van de A28 bij Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Op de A28 ter hoogte van Nijkerk heeft dinsdagavond 27 februari een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een auto, met daarin vijf inzittenden, is met een behoorlijke snelheid de berm in gegaan om vervolgens in een sloot tot stilstand te komen.

Brandweer, ambulance en politie werden gelijk door medeweggebruikers gealarmeerd. In de auto zaten een volwassene en 4 kinderen. Allen zijn ze opgevangen door de brandweer en ondergebracht in de gereedstaande ambulances. De kinderen zijn warm gehouden door de jassen van de brandweermannen. Behalve de schrik en een nat pak zijn er voor zover bekend geen gewonden gevallen. Die auto is zwaar beschadigd door een berger afgesleept.