Redactie algemeen 0 reactie(s) di 30 januari 2018, 13:49

Graven beschadigd door nasleep storm

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Op een begraafplaats in Nijkerk is maandagmorgen 29 januari een grote tak van een beuk gebroken. Bij de val zijn enkele graven zwaar beschadigd. Volgens medewerkers van de begraafplaats moet de boom rond de 55 jaar oud zijn.

Medewerkers hadden al gezien dat er een grote scheur in de boom zat en dat bij ieder zuchtje wind de schuur iets groter werd. Daarop is besloten een deel van de begraafplaats af te zetten met hekken en linten.

Wie de schade zal gaan vergoeden is nog niet bekend.