Redactie 112 0 reactie(s) wo 27 december 2017, 20:07

Camper vliegt in brand op de A1 tussen Barneveld en Hoevelaken

Laatste update: 1 jaar geleden

HOEVELAKEN – Op de A1 tussen Barneveld en Hoevelaken is woensdagavond tijdens het rijden een camper in brand gevlogen. De bestuurder kon het voertuig tijdig op een parkeerplaats parkeren van een benzinestation. Van het voertuig bleef helaas niets meer over. De auto brandde geheel uit. De parkeerplaats werd door de politie afgesloten.

Het benzinestation is direct na de melding afgesloten. De bestuurder was vanuit Polen onderweg naar zijn woonplaats in Amersfoort en hoorde een vreemd geluid net voor het benzinestation. Volgens eigen zeggen dacht hij aan een klapband. Toen ik uit stapte stond hij al in de brand. Met een medewerker van het benzinestation hebben we twee brandblussers gepakt om de brand te blussen maar op dat moment rolde de auto onze kant op. Na 10 meter kwam de auto tot stilstand tegen een stoeprand. Gelukkig aldus de man want nog 10 meter naar voren en hij stond tegen de benzinepomp aan.