Redactie 112 0 reactie(s) za 16 december 2017, 19:01

Klant Spar supermarkt in Nijkerkerveen beroofd van portemonnee

Laatste update: 22 aug 2021 18:36 uur

NIJKERKERVEEN – De politie is op zoek naar man die op zaterdag 16 december rond 17.40 uur iemand in de Spar supermarkt in Nijkerkerveen heeft beroofd van zijn portemonnee.

Het slachtoffer (een 21-jarige man uit Nijkerkerveen) stond in een winkel aan de Van Noortstraat in Nijkerkerveen toen de man plotseling een vuurwapen (of iets wat daar op leek) liet zien; hij wilde zijn portemonnee hebben. Die werd afgegeven waarop de dader er vandoor ging. Er is nog wel naar hem gezocht, maar zonder succes.

Getuige?
Wellicht kun u helpen. De signalementen zijn weliswaar niet heel uitgebreid (de man had zijn gezicht voor het grootste deel verborgen achter een muts en een sjaal en hij droeg een grijs vest, trui of sweater met een capuchon), maar misschien heeft u toch iets gezien waarmee de politie is geholpen. Bel dan met de politie op 0900-8844 of –als u anoniem wil blijven- met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.