Redactie 112 0 reactie(s) wo 06 december 2017, 19:32

Eenzijdig ongeval Arkemheenweg

Laatste update: 1 jaar geleden

Nijkerk – woensdagavond is een auto in de berm beland op de Arkemheenweg en is daar vervolgens hard tegen een lantaarnpaal gereden. De bestuurder van de auto is daarbij gewond geraakt.

De auto zelf liep forse schade op en de lantaarnpaal is volledig tegen de grond gegaan. De ambulance was net richting thuisbasis onderweg vanuit Nijkerk toen de melding om 18.50 uur binnenkwam. De hulpverleners waren daardoor extra snel op de plek van het ongeval. De Arkemheenweg is enige tijd afgesloten geweest in een richting voor onderzoek en schoonmaakwerkzaamheden.