Redactie 112 0 reactie(s) di 05 december 2017, 13:34

Treinbrand veroorzaakt grote vertraging

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Dinsdag 5 december is de intercity van Zwolle naar Amersfoort noodgedwongen gestopt in Nijkerk. Passagiers roken een brandlucht waarop de machinist de trein liet stoppen. Na inspectie van de achterste wagon bleek er inderdaad brand te zijn geweest. Een transformator had vlam gevat en daardoor is een groot deel om de transformator heen verbrand en gesmolten.

Passagiers zijn veelal met bussen vervoerd naar hun bestemming. Rond 13.30 uur heeft de trein het station van Nijkerk weer verlaten en kon langzaam aan de dienstregeling worde hervat.