Redactie 112 0 reactie(s) di 21 november 2017, 21:25

Enorme boom valt op auto aan de Meinsstraat

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Dinsdag omstreeks 19.30 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een stormschade melding aan de Meinsstraat in Nijkerk. Ter plaatse bleek het te gaan om een boom die door onbekende reden is omgevallen bovenop een auto.

Niemand is bij het incident gewond geraakt. De brandweer heeft met behulp van een kettingzaag de boom in stukken gezaagd waarna de stam op het laatst van het dak werd verwijderd.

Bergnet heeft het voertuig afgesleept.