Redactie 112 0 reactie(s) wo 06 september 2017, 17:31

Lichaam aangetroffen in laadruimte vrachtwagen

Laatste update: 1 jaar geleden

HOEVELAKEN – De politie heeft woensdagavond een 50-jarige vrachtautochauffeur aangehouden in Hoevelaken. Op een industrieterrein aan De Wel werd eerder vanmiddag een lichaam aangetroffen in het ruim van een vrachtauto. De politie doet onderzoek naar de identiteit en doodsoorzaak van de aangetroffen man.

Vanmiddag werd een vrachtauto gelost op het terrein, waarbij in het laadruim een stoffelijk overschot werd aangetroffen. Inmiddels is duidelijk geworden dat het gaat om een onbekende man. Het onderzoek naar de identiteit en de doodsoorzaak wordt voortgezet in het Forensisch centrum van de politie een schouw wordt verricht.

De 50-jarige buitenlandse chauffeur van de vrachtauto is vanavond op verdenking van mensensmokkel aangehouden. De vrachtauto is veiliggesteld voor verder onderzoek. Verdere gegevens zijn op dit moment niet bekend.