Redactie 112 0 reactie(s) do 20 juli 2017, 16:02

Auto op de Berencamperweg gaat in vlammen op

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Donderdagmiddag omstreeks 14.45 uur is op de Berencamperweg in Nijkerk een personenauto in vlammen opgegaan. De bestuurder van de auto kon zijn wagen nog in de berm zetten maar verder was er geen redden meer aan.

De politie heeft de weg in beide richtingen afgesloten zodat de brandweer de auto veilig kon blussen. Van de wagen is niet veel meer over dan het geraamte.

De asfalt laag is ook beschadigd door de brand en moet worden gecontroleerd door de wegbeheerder.