Redactie 112 0 reactie(s) za 15 juli 2017, 22:39

Auto rijdt tegen tankinstallatie van ESSO tankstation

Laatste update: 1 jaar geleden

Amersfoort – Bij het ESSO tankstation op de A28 ter hoogte van Hooglanderveen is een automobilist tegen een tankinstallatie gereden. De auto en de tankinstallatie zijn daarbij zwaar beschadigd.

Diverse hulpdiensten waaronder ambulance, politie en de Nijkerkse brandweer zijn gealarmeerd en waren snel ter plaatse. Door het ongeval was er een hoeveelheid brandstof op het wegdek terecht gekomen. De brandweer heeft een schuimlaag over de brandbare vloeistof gespoten om erger te voorkomen. Over eventuele gewonden is niets bekend.