Redactie 112 0 reactie(s) zo 11 juni 2017, 16:49

Man op de Nijkerkerstraat beroofd van telefoon

HOEVELAKEN – In Hoevelaken is afgelopen nacht een man beroofd van zijn telefoon. De man fietste over de Nijkerkerstraat toen bij werd aangesproken door drie mannen op een scooter, die hem bedreigde. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen die iets van de beroving hebben gezien, of meer over de daders weten.

Rond half één fietste de 23-jarige man uit Utrecht over de Nijkerkerstraat. Hij werd ingehaald door drie jongemannen op een scooter. Ze bedreigden het slachtoffer, hij moest zijn telefoon afgeven.

Wie heeft er iets gezien?
Hebt u iets gezien van deze beroving? Of hebt u afgelopen nacht drie jongemannen op een scooter gezien in Hoevelaken? Eén van de jongens is rond de 18 jaar oud, en heeft een blanke huidskleur. Deze jongen is ongeveer 1.80 meter lang. Hij droeg een grijs vest met capuchon. Eén van de andere jngens had een zwart vest met capuchon aan.

Neem contact op met de politie via 0900-8844.