Redactie 112 0 reactie(s) wo 07 juni 2017, 0:02

PAS OP! Politie waarschuwt; Verdachte inzamelingsactie voor Savannah

Laatste update: 1 jaar geleden

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – De politie van Bunschoten heeft bekendgemaakt dat er één of meerdere geld-inzamelingsacties worden gehouden.

Volgens de initiatiefnemers zou deze actie bedoeld zijn om de ouders van de overleden Savannah te helpen. De ouders hebben echter aangegeven niets van deze actie(s) te weten en die ook niet op prijs te stellen.

De Politie meldt dat “maatschappelijke betrokkenheid wordt gewaardeerd, maar deze geldinzamelactie(s) niet door de ouders worden ondersteund of zijn geïnitieerd”.

Daarbij de waarschuwing vanuit de Politie; “Let op waar u uw geld aan doneert”.

De beheerder van de site doneeractie.nl laat weten dat mogelijk via zijn site iemand een actie is gestart zonder hun medeweten. De actie is inmiddels van deze site gehaald en volgens de beheerder zullen de ontvangen donaties direct worden teruggestort.

Marinus Kers©