Redactie 112 0 reactie(s) ma 15 mei 2017, 21:58

Woningoverval aan de Hoefslag in Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – De politie is een onderzoek gestart naar een overval op een woning aan de Hoefslag in Nijkerk op maandag 15 mei rond 21.00 uur. Er is geweld gebruikt door de twee daders; daardoor raakten de slachtoffers lichtgewond (hoewel ze niet naar het ziekenhuis hoefden).

Rond 21.00 uur wisten de twee gemaskerde mannen de woning binnen te komen. De bewoner en bewoonster (74 en 72 jaar) werden bedreigd met een wapen en op enig moment ook vastgebonden. Nadat de daders weg waren, werd de politie gewaarschuwd. De agenten ontfermden zich over de slachtoffers en startten direct een zoekactie; helaas zonder succes.

De politie zoekt getuigen van deze opgeroepen zich te melden op 0900-8844. Als men anoniem wil blijven, kan men bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.