Redactie 112 0 reactie(s) zo 30 april 2017, 9:26

Auto botst tegen boom op de Oude Barneveldseweg

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – In de nacht van zaterdag op zondag 30 april is omstreeks 04.30 uur een personenauto tegen een boom gereden. Op de Oude Barneveldseweg heeft de auto eerst aan de andere kant van zijn rijrichting een boom geraakt om vervolgens aan de andere kan van de weg tot stilstand te komen.

Ambulance en politie waren snel ter plaatse en ook de brandweer is opgeroepen omdat de 49-jarige man klem leek te zitten in zijn voertuig. Bij aankomst van de brandweer bleek de man aanspreekbaar maar had hij geen idee wat er gebeurd was. Hij is op eigen kracht uit zijn zwaar beschadigde auto gekomen en vervolgens de ambulance ingegaan. De Oude Barneveldseweg is enige tijd afgesloten geweest in beide richtingen. De man is naar het UMC te Utrecht gebracht waar de politie een bloedproef zal afnemen.