Redactie 112 0 reactie(s) vr 17 maart 2017, 19:05

Onwel wording mogelijk oorzaak ongeval

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERKERVEEN – Net voor de rotonde Amersfoortseweg/Vrouwenweg heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Volgens een ooggetuige zou een automobilist vanaf de Amerfoortseweg via het fietspad weer teruggereden zijn naar de openbare weg.

Een naast de weg geparkeerde auto is hierbij geraakt en een scooterrijdster kon nog net op tijd uitwijken. De auto is zwaar beschadigt net voor de rotonde tot stilstand gekomen. Toegesneld ambulance personeel heeft zich ontfermd over het slachtoffer. De Amersfoortseweg is enige tijd in een richting afgesloten geweest.