Redactie 112 0 reactie(s) ma 06 maart 2017, 19:05

Traumaheli landt voor medische situatie aan de Zijdevlinder

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Maandag (6 maart) werd de hulp van een traumateam uit Amsterdam ingeroepen voor een medische situatie aan de Zijdevlinder in Nijkerk. Het personeel van de aanwezige ambulance had deze versterking opgeroepen. De heli is geland in een weiland direct gelegen aan de Arkemheenweg. Van daaruit zijn ze per politieauto verder richting de Zijdevlinder gebracht.

Over de medische noodsituatie is verder niks bekend, de landende heli levert altijd bijzonder plaatjes op.