Redactie 112 0 reactie(s) wo 22 februari 2017, 16:27

Politie zoekt eigenaren van sieraden

NIJKERK – Het woninginbrakenteam is momenteel bezig met een onderzoek naar diverse woninginbraken in Nijkerk. Gedurende dit onderzoek zijn al meerdere verdachten aangehouden. Ook zijn diverse goederen, vermoedelijk afkomstig van woninginbraken (terug)gevonden.

De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaar/eigenaren van de goederen op de bijgevoegde foto. Kent u of bent u de eigenaar van één of meerdere van deze sieraden, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt dan vragen naar het woninginbrakenteam.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.