Logo 112Nijkerk

Redactie 112 0 reactie(s) ma 16 januari 2017, 17:28

Nijkerkse arrestant overleden na onwelwording in politiecel

Laatst bijgewerkt: zondag 15:02 uur

AMERSFOORT – Maandag 16 januari is een man overleden nadat hij was ingesloten in het cellencomplex van de politie in Houten.

Agenten wilden rond 00.45 uur, vanwege zijn rijgedrag, een bestuurder op de Spaceshuttle in Amersfoort controleren. De man ging ervandoor en de achtervolging werd ingezet. Uiteindelijk werd hij op de Langestraat aan de kant gezet en aangehouden. Tijdens de aanhouding verzette de man zich. De verdachte werd overgebracht naar het cellencomplex in Houten waar hij werd ingesloten. Kort daarna werd de 30-jarige man uit Nijkerk onwel en overgebracht naar het ziekenhuis waar hij in de loop van de nacht overleed.

De Rijksrecherche is een onderzoek gestart. Getuigen die van het incident in Amersfoort beelden hebben gemaakt worden opgeroepen deze te delen met de politie.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.