Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 21 november 2016, 15:46

Duikers op zoek naar dek luik van binnenvaartschip

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Het onstuimige weer van de zondagmorgen en -middag zorgde voor verschillende soorten stormschade in de gemeente NijkerkEen binnenvaartschip is gisteren één van haar dek luiken verloren vanwege de harde rukwinden.

Omdat dit een obstructie veroorzaakt in de vaarweg en omdát de te vervoeren lading afgedekt dient te zijn is deze vandaag geborgen door Duikbedrijf Nederland (24/7 inzetbaar) in opdracht van EOC Scheepsverzekeringen. Duikers gingen te water om het luik te bergen.