Redactie 112 0 reactie(s) zo 30 oktober 2016, 15:29

Kleine brand in schuurje aan de Luxoolseweg

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – De brandweer van Nijkerk heeft zondagmiddag een beginnende brand in een schuurtje aan de Luxoolseweg geblust.

De brand was omstreeks 14:45 uur uitgebroken in een schuur achter een leegstaande woning aan de Luxoolseweg in Nijkerk. De brandweer van Nijkerk heeft de brand geblust, er was sprake van een behoorlijke rookontwikkeling. Over de oorzaak van de brand is niets bekend, gezien de leegstand is brandstichting niet uitgesloten.