Redactie 112 0 reactie(s) zo 23 oktober 2016, 4:57

Containerbrand Stoutenburgerlaan slaat over op woning

Laatste update: 1 jaar geleden

HOEVELAKEN – In de nacht van zaterdag op zondag 23 oktober werd de brandweer van Hoevelaken opgeroepen voor een brand aan de Stoutenburgerlaan.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het te gaan om een containerbrand. De container stond tegen een woonhuis waardoor het vuur oversloeg naar de woning. Door het snelle optreden van de brandweer is de schade beperkt gebleven. De woning is leegstaand dus er was niemand in de woning aanwezig.