Redactie 112 0 reactie(s) di 04 oktober 2016, 17:50

Poging tot inbraak in woning aan de Moorselaar

NIJKERK – In de nacht van maandag op dinsdag 4 oktober is er geprobeerd in te breken in een woning aan de Moorselaar in Nijkerk. Men heeft geprobeerd om de voordeur open te flipperen.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.