Redactie 112 0 reactie(s) di 20 september 2016, 16:59

Het Mobile Media Lab komt naar Nijkerk en Hoevelaken

NIJKERK / HOEVELAKEN – Met het innovatieve Mobile Media Lab test de politie op een laagdrempelige manier haar communicatiemiddelen. De politie staat midden in de maatschappij en heeft op verschillende manieren contact met de inwoners van Nederland. Door in verbinding te staan, te luisteren en vervolgens de middelen te verbeteren, werkt zij, samen met u, aan een veiliger Nederland.

Wat is het Mobile Media Lab?
Het Mobile Media Lab is een vrachtwagen, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze testtruck rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de Politie app, folders of de social media accounts (Facebook en Twitter). Het Mobile Media Lab is ingericht met de nieuwste technologiën en bestaat uit een onderzoeksruimte en een interviewruimte. Met deze truck kan de politie makkelijk overal in Nederland onderzoek doen.

Wanneer en waar?
Datum: Woensdag 5 oktober