Redactie 112 0 reactie(s) do 15 september 2016, 12:13

Scootmobiel aangereden door auto

NIJKERK –  Donderdagmorgen even voor 09.30 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Frieswijkstraat in Nijkerk.

Het lijkt erop dat de berijder van een scootmobiel tussen de struiken door heeft willen oversteken op de Frieswijkstraat. Een personenauto die uit de richting van het centrum kwam gereden kon niet meer uitwijken en heeft de scootmobiel aangereden. De bestuurder van de kleine driewieler is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis.

De Frieswijkstraat is lange tijd afgesloten geweest in beide richtingen voor het verkeer. Aangezien er op veel plaatsen aan de weg gewerkt wordt op dit moment veroorzaakte dat een kleine verkeerschaos omdat automobilisten op zoek moesten naar alternatieve routes.