Redactie 112 0 reactie(s) do 08 september 2016, 15:34

Man (29) komt om bij aanrijding op de Nijkerkerstraat

Laatste update: 1 jaar geleden

PUTTEN – Een 29-jarige man uit Putten is donderdagmiddag omgekomen na een aanrijding tussen een auto en een vrachtwagen. Dat gebeurde omstreeks 13:45 uur op de Nijkerkerstraat in Putten.

De bestelauto kwam door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht en botste frontaal op de vrachtwagen. De Nijkerkerstraat, de doorgaande weg tussen Nijkerk en Putten, blijkt zeker tot 17.00 uur afgesloten voor onderzoek.