Redactie 112 0 reactie(s) ma 01 augustus 2016, 18:56

Tractor in brand

NIJKERK – Maandagmiddag is een tractor met giertank in brand geraakt op de Watergoorweg in Nijkerk, door onbekende oorzaak was er brand ontstaan in het motorgedeelte van de tractor.

Direct werd de brandweer van Nijkerk gealarmeerd die snel ter plaatse was. Omstanders hebben geprobeerd om met brandblussers de brand te doven maar dat is niet gelukt. Gelukkig kon de brandweer voorkomen dat de brand zich verder uitgebreid heeft en de tractor en giertank verloren zijn geraakt. De tractor heeft ondanks de snelle inzet toch behoorlijk schade opgelopen. Omdat het voertuig midden op de Watergoorweg stond was deze gestremd voor al het verkeer. Hierdoor ontstond er een flinke verkeerschaos op het industrieterrein.