Redactie 112 0 reactie(s) wo 20 juli 2016, 20:31

Auto slaat over de kop, bestuurder op de vlucht

Laatste update: 1 jaar geleden

PUTTEN – Op de Beulenkampersteeg tussen Nijkerk en Putten is een bestelbus van de weg geraakt. De bestuurder is waarschijnlijk de macht over het stuur kwijtgeraakt en daardoor in een slip gekomen.

Gevolg was dat de bestelbus op de kop in een vrijwel droge sloot terecht is gekomen. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de bestuurder de benen te hebben genomen. Er werden vaten in de wagen gevonden die later door de brandweer uit het voertuig zijn gehaald. Brandweer en politie hebben een zoekactie gestart in het bosrijke gebied. Of de bestuurder gevonden is onbekend.