Redactie 112 0 reactie(s) zo 10 juli 2016, 17:53

Ingebroken in woning Bruins Slotlaan en Henry Dunantlaan

NIJKERK – Tussen zaterdag 9 juli 14:30 uur en zondag 10 juli 12:15 uur is er ingebroken in een woning aan de Bruins Slotlaan in Nijkerk. De achterdeur is open gebroken, en diverse goederen zijn gestolen.

Een tweede woninginbraak vond plaats aan de Henry Dunantlaan. De bewoners waren niet thuis.

Voorkom inbraak
De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.