Redactie 112 0 reactie(s) zo 19 juni 2016, 21:52

Paarden lopen los langs de A28

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK / PUTTEN – Zondagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval letsel op de A28 in de richting Amersfoort. Ter hoogte van de afrit Zeewolde / Nijkerk was een aanrijding gebeurd, hierbij was een voertuig betrokken die een paardentrailer met twee paarden vervoerde.

De dieren zijn op een of andere manier uit de trailer gekomen en liepen in de groenstrook aan de A28. Omdat het zondagavond erg druk was op de A28 is er een lange file ontstaan. De hulpdiensten zijn ter plaatse gekomen, de eigenaren van de paarden hadden deze intussen alweer in de trailer gezet. Over de oorzaak van het ongeval en wat er precies is gebeurd is op dit moment nog niets bekend.