Redactie 112 0 reactie(s) do 09 juni 2016, 16:34

Spookrijder schept motor op de Arkerpoortweg

NIJKERK – Donderdagmiddag 9 juni even voor 15.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Arkerpoortweg. Een automobilist die vermoedelijk van de snelweg gekomen is heeft de verkeerde afslag genomen en is daardoor op de verkeerde weghelft gekomen.

Bij het naderen van de rotonde ging het mis toen een motorrijder uit de goede richting de rotonde af wilde draaien. De bestuurder van de motor had niet op een tegenligger gerekend en klapte op de personenauto.

Politie en ambulance waren snel ter plaatse. De motorrijder had behalve de schrik geen noemenswaardige verwondingen opgelopen bij de val. De bestuurder van de auto, een man op leeftijd, en zijn medepassagier zijn met de schrik vrijgekomen.