Redactie 112 0 reactie(s) di 07 juni 2016, 16:43

Ongeval Ambachtsstraat

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Dinsdagmiddag 7 juni is een personenauto vanuit de Gildenstraat de voorrangsweg Ambachtsstraat opgereden en heeft daarbij een naderende vrachtwagen over het hoofd gezien.

Gevolg was een aanrijding waarbij de personenauto om zijn as is gegaan en op de andere weghelft tot stilstand is gekomen. Twee van de drie inzittenden konden op eigen kracht het voertuig verlaten. De bestuurster moest uiteindelijk door de brandweer uit de wagen worden gehaald waarna ze in de ambulance met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis is vervoerd.