Redactie 112 0 reactie(s) wo 11 mei 2016, 22:28

McDonald’s ontruimd na gaslucht

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – De McDonald’s aan de Smitspol in Nijkerk is woensdagavond rond de klok van 21.00 uur tijdelijk ontruimd geweest in verband met gaslucht.

Personeel en gasten zijn naar buiten gegaan en hebben op afstand de komst van de hulpdiensten afgewacht. Nadat de brandweer, politie en voor de zekerheid een ambulance waren gearriveerd is er binnen een inspectie geweest. Ondertussen werd ook het aan de overzijde gelegen benzinestation ontruimd door de politie.

Naar het zich laat aanzien was er een technisch probleem dat snel opgelost kon worden. Er is geen gevaar geweest voor bezoekers en medewerkers.