Logo 112Nijkerk

Redactie 112 0 reactie(s) wo 20 april 2016, 20:40

Wisseltruc met vals geld bij AH aan de Frieswijkstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 18:33 uur

NIJKERK – Op 7 februari voeren drie personen drie keer een wisseltruc met een vals 50,- biljet uit bij de AH aan de Frieswijkstraat in Nijkerk.

Ze komen bij de kassa om kleine boodschappen te kopen en in eerste instantie rekenen ze af met een briefje van 50,- euro. Dit wordt, volgens protocol, gescand met de geldscanner. Nadat het akkoord is bevonden wordt het op de kassalade gelegd.

Op dit moment geven de verdachten aan dat ze mogelijk toch wel kunnen betalen met kleingeld. Daarom krijgen ze het echte briefje van 50,- euro weer terug en dat wordt direct in de jaszak gestopt. Dan blijkt dat ze toch niet kunnen betalen met kleingeld en wordt weer een biljet van 50,- euro overhandigd aan de kassière. De kassière is in de veronderstelling dat het om hetzelfde briefje gaat dat al gescand is en geeft de verdachten hun wisselgeld terug. Deze verlaten vervolgens de winkel.

Vragen
Wie herkent de personen van de beelden of weet hun verblijfplaats?

Video

https://www.youtube.com/watch?v=WK_njXFn4C0

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.