Redactie 112 0 reactie(s) wo 20 april 2016, 20:29

Man met opvallende ring pint met gestolen bankpas

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Op 6 november, kort na middernacht, pint een man met een pinpas die even daarvoor is gestolen bij een woninginbraak in Nijkerk.

Het pinnen vindt plaats in Utrecht (vier keer) en in totaal wordt ongeveer € 350,- opgenomen. Bij de woninginbraak zijn diverse andere kostbaarheden weggenomen, zoals een auto, laptop, mobiele telefoon en sieraden. De auto staat sindsdien gesignaleerd maar is nog niet teruggevonden. Het gaat om een grijze Toyota Yaris HY.

Vragen
Wie kent of herkent deze man? Mogelijk in combinatie met zijn opvallende ring en armband, of wie heeft na 6 november zo’n merk/type auto ergens gezien die mogelijk al lange tijd onbeheerd ergens geparkeerd staat?