Redactie 112 0 reactie(s) vr 08 april 2016, 15:00

Vrachtwagen vast in berm op de afrit van de A28

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Vrijdag 8 april is op de afrit 8A bij Nijkerk een vrachtwagen met zijn wielen in de berm beland. De wagen schampte een lantaarnpaal en heeft een verwijzingen bord kapot gereden.

Op eigen kracht kon de combinatie er niet uitkomen en ook de hulp van een tractor bleek niet afdoende. Nadat Rijkswaterstaat de afrit had gemarkeerd met pionnen kon het overige verkeer weer gebruik maken van de drukke afrit. Later op de middag zal de berging plaatsvinden met zwaarder materieel.