Redactie 112 0 reactie(s) zo 28 februari 2016, 15:11

Nijkerker (30) zwaar mishandeld tijdens uitgaansnacht

Laatste update: 22 aug 2021 14:50 uur

NIJKERK – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een man aangehouden na een zware mishandeling. Rond half drie kwam er een melding binnen van een steekpartij bij een café.

Agenten zagen op het Plein dat een man gewond was geraakt. In eerste instantie was de traumahelikopter opgeroepen, maar die hoefde niet ter plaatse te komen. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om een 30-jarige man uit Nijkerk.

Na onderzoek bleek dat er geen sprake was van een steekpartij, maar wel van een zware mishandeling. In een café was onenigheid ontstaan, waarna het slachtoffer werd mishandeld. De verdacht is een 21-jarige man uit Nijkerkerveen, hij kon later in de nacht elders in Nijkerk worden aangehouden.