Redactie 112 0 reactie(s) do 18 februari 2016, 22:54

Keukenraam opengebroken van woning Roemerstraat

NIJKERK – Donderdag 18 februari tussen 16:00 en 20:30 uur is er ingebroken in een woning op de Roemerstraat in Nijkerk. Het keukenraam aan de achterzijde van de woning is opengebroken. De inbrekers zijn via de achtertuin van de buurman gekomen.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl.